katie-couric-401922

 

Grensplaza heeft goede voorwaarden wat betreft zaalverhuur. Wij berekenen namelijk vanaf 50 personen geen zaalhuur. Zijn jullie met minder dan 50 personen, dan kost de kleine zaal 50 euro en de grote zaal 200 euro.

 

Een besloten feest, borrel of partij kan bijna op elke dag van de week. Ook voor een leuk themafeest hebben we de perfecte  locatie.  We beschikken over twee zalen. In goed overleg kunnen we de zalen zo inrichten dat het precies past in het concept.

 

De capaciteit van onze kleine zaal is max. 100 personen, die van onze grote zaal max. 200 personen.

 

Zo hebben we diverse lichteffecten om helemaal los te gaan. Ook kun je gebruikmaken van onze geluidsapparatuur. Ook een DJ kun je via ons regelen. Alles is mogelijk, dus neem snel contact met ons op via mail of bel direct.

 

Of het nu gaat om een besloten feest, een borrel, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of een receptie. Wij weten precies hoe we een feestje moeten bouwen. Er is buiten plaats waar je een sigaret kunt roken of even een frisse neus halen. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest waarop u later met veel plezier terug kijkt! Wij zijn van vele markten thuis, van een stijlvolle receptie tot een knallend feest! In elk verzoek zien wij een uitdaging en zorgen ervoor dat het precies bij uw wensen aansluit. Bij ons zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden.

 

Wij verzorgen voor u ook de catering (BBQ, hapjes, ed.).

 

Verder kunt u ook een van de zalen huren voor vergaderingen, opleidingen, presentaties of quizzen.

 

japanese-food-993046_1920  champagne-1110591_1920  ball-70194